Impact Mode

O mască din bumbac este mult mai bună decât nici o protecție

Dragi Clienți,

Criza mondială cauzatǎ de Coronavirus ne-a schimbat complet viața. Măsurile luate de guvernele internaționale pentru a preveni răspândirea în continuare a virusului reprezintă o provocare mare pentru toate societățile noastre. Concomitent există și o mulțime de restricții în viața noastră de zi cu zi și mulți dintre noi rămânem acasă în izolare. Ceea ce putem noi este sǎ rezolvǎm această criză împreună.
 
În momentul de față, mulți experți recomandă purtarea unei măști de protecție a cailor respiratorii ori de câte ori ieșim din locuințǎ, fie pentru a merge la lucru, pentru a face cumpărături în supermarket sau pentru alte sarcini importante, pentru a reduce pericolul de a ne infecta și / sau de a-i infecta pe alții.

Culori clasice

Datorită utilizării crescute la nivel mondial de măști, există și o cerere imensă pentru mai multe dintre țesăturile pretabile. Tootal Fabrics are o gamă largă de țesături utilizate pentru a produce măști. Cu toate acestea, vǎ atragem atenția cǎ aceste măști nu sunt certificate pentru utilizare medicalǎ. Astfel va putem oferi o gama variata de articole din bumbac 100%, bumbac cu elastan – țesaturi certificate OEKO-TEX, bumbac organic  sau bumbac organic cu elastan – tesaturi certificate GOTS (Global Organic Textile Standard).

Țesăturile potrivite sunt disponibile în culori clasice precum: alb, exemplu de țesǎturǎ – A554 alb, 100% bbc – 3 euro/ml. fara TVA, negru: exemplu de țesǎturǎ  – 1029 negru, 100% bbc – 3 euro/ml. fǎrǎ TVA; 0480 negru, bbc cu elastan – 3.1 euro/ml. fǎrǎ TVA; 7017 negru, bbc cu polyester – 2.4 euro/ml. fǎrǎ TVA; 7251 negru, bbc cu polyester – 2.7 euro/ml. fǎrǎ TVA; albastru sau verde.

Imprimeuri moderne
 
Țesăturile sunt, de asemenea, disponibile și în variante de  culori multiple și imprimeuri digitale. Toate aceste țesături sunt ȋn stoc și pot fi livrate imediat, pentru a sprijini producția rapidă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *