Vă multumim pentru accesarea site-ului nostru.

Sperăm că veţi găsi suficiente informaţii pentru a putea face o alegere corectă a ţesăturii care se potriveşte cel mai bine cerinţelor dumneavoastră.

Noi, SC IMPACT MODE SRL din Judeṭul Mureṣ, cu o vechime de peste 14 ani în comercializarea şi distribuţia ţesăturilor, în special pentru cămăşi, reprezentăm în exclusivitate firma Tootal Fabrics din Olanda şi suntem unul dintre cei mai importanţi furnizori de materiale pe piaţa internă ṣi în Republica Moldova.

Deoarece suntem importatori direcţi de materiale textile, preţurile noastre sunt competitive comparativ cu majoritatea furnizorilor din piata internă.

O parte foarte importantă din gama de produse este reprezentată de colecţia mare de ţesături pentru cămăşi sau bluze 100 % bumbac, dar şi amestecuri de bumbac cu diferite procente de polyester sau stretch, tencel, dar si ţesături 100% in.

Vă putem oferi, de asemenea, colecţii si materiale pentru echipamente de lucru cât şi ţesături tip PFD (pregatit pentru vopsit), ṭesături crude, căptuşeli, inserţii /termocolante.

Pe lângă articolele de ṭesătură tip Plain găsiţi la noi numeroase alte texturi: Twill, Oxford de diferite tipuri, Chambray, Fil a fil, Dobby, Herringbone etc cu sau fără tratamente speciale.

Accesaţi capitolul COLECŢII unde sutele de articole Tootal Fabrics, în funcţie de compoziţie, design şi durata lor în colecţii sunt grupate, astfel:

  • Colecţiile STANDARD (cu stocuri repetitive)
  • Colecţiile SEZONIERE (sunt în limita de 2000 ml/model realizate şi nu se repetă după epuizarea stocurilor)
  • Colecţia PROMOTION articole la preţuri reduse în limita stocurilor

Înregistrandu-vă la www.tootalshop.com veţi putea răsfoi catalogele online, dar şi crea propria cămaşa de barbaţi/damă digitală. Instrumentele de proiectare cuprind diverse modele de camaşă, accesorii dar ṣi posibilitatea de utilizare a contrastelor.

Sau spuneți-ne compoziția materialului dorit, structura de ţesatură, designul şi culoarea și noi vă vom oferi o soluție viabilă. Echipa IMPACT MODE acordă atenţie fiecarei cerinţe şi vă stă la dispoziţie cu orice informaţie/detaliu despre cartelele cu ţesături.© Impact Mode 2019
Developed by ChromeShift

This page is best viewed with a browser that is NOT Internet Explorer. Please keep this in mind while browsing.