"> Despre noi - Impact Mode

Impact Mode

Despre noi

Stații de inspecție de 100%

Stații de inspecție de 100% a calitații țesăturilor. Acest lucru este combinat cu proceduri stricte de control intern în cadrul depozitului din Olanda. Suntem unici furnizori din România și oferim calitate la cel mai înalt nivel.

Calitate ridicatǎ și constantǎ

Furnizorul nostru din Olanda are fabrici preferate din Asia, cu departamentele lor de creație reprezintǎ un grup selectiv. Ei au testat personalul din toate disciplinele de la filare și țesut până la finisare.

Certificarea OEKO-tex

Urmăm certificarea OEKO-tex, de aceea suntem siguri că toată lumea este mulțumită de țesăturile noastre. Printr-un contact zilnic permanent, sprijinim rețeaua noastră amplă de clienții din întreaga țară.

Rulează videoul

Noi, SC IMPACT MODE SRL din Judeṭul Mureṣ, cu o vechime de peste 14 ani în comercializarea şi distribuţia ţesăturilor, în special pentru cămăşi, reprezentăm în exclusivitate firma Tootal Fabrics din Olanda.

Tootal Fabrics (Olanda) este un jucǎtor pe piața globalǎ a comerțului cu produse textile de peste 45 de ani. Avȃnd un sistem facil de comandă și o logistică foarte eficientă, Tootal garantează livrări rapide la nivel mondial. Datorită parteneriatelor strategice excelente cu cele mai importante fabrici de textile din plan local dar și mondial care ne furnizează materiale de calitate dar și a studioului nostru de design italian pentru dezvoltarea de produse ne permit să oferim clienților noștri servicii si țesǎturi de ȋnaltǎ calitate. Aceasta fiind rețeta Tootal pentru succesul continu ȋn parteneriate.

 

Deoarece suntem importatori direcţi de materiale textile, preţurile noastre sunt competitive comparativ cu majoritatea furnizorilor din piata internă. 

O parte foarte importantă din gama de produse este reprezentată de colecţia mare de ţesături pentru cămăşi sau bluze 100 % bumbac, dar şi amestecuri de bumbac cu diferite procente de polyester sau stretch, tencel, dar si ţesături 100% in. 

Vă putem oferi, de asemenea, colecţii si materiale pentru echipamente de lucru cât şi ţesături tip PFD (pregatit pentru vopsit), ṭesături crude, căptuşeli, inserţii /termocolante. 

Pe lângă articolele de ṭesătură tip Plain găsiţi la noi numeroase alte texturi: Twill, Oxford de diferite tipuri, Chambray, Fil a fil, Dobby, Herringbone etc cu sau fără tratamente speciale. 

Contact

S.C. IMPACT MODE S.R.L.

Livezeni, nr: 279, corp: 2 etaj: 2
jud. Mures, 547365, Romania
+40 (720) 534 285
+40 (265) 260 392