Prezentare

Sediu Impact Mode

Impact Mode este reprezentantul exclusiv în România al firmei Tootal Fabrics din Olanda, cu import de ţesături pentru cămăşi, pentru echipamente de lucru şi ţesături crude.

 

Impact Mode, cu o vechime de peste 10 ani în comercializarea şi distribuţia ţesăturilor - în special pentru cămăşi, 100%bumbac şi amestec bumbac/lycra sau bumbac/pe. etc. -, este unul dintre cei mai importanţi furnizori de materiale pe piaţa internă.

 

Avantajul companiei Impact Mode se manifestă prin scopul său de anticipare a nevoilor clientului, de a găsi ţesătura potrivită destinaţiei finale împreună cu clientul și în acordarea întregului sprijin necesar. Dorinţa companiei noastre este de a fi atât un partener de încredere pe termen lung pentru clienţii, cât și a contribui la succesul acestora.

Impact Mode

Tootal Fabrics este în prezent unul dintre cei mai de succes furnizori de materiale din industria confecţiilor în Europa, având un parteneriat strategic pe termen lung cu Impact Mode. A fost înfiinţată în 1972 într-o regiune care are o întreagă istorie în producţia de materiale textile. Pe piaţă se distinge de alţi furnizori prin păstrarea stocurilor mari ale diferitelor articole de calitate în depozitul său cu suprafaţă de 7500mp, din Enschede. Tootal Fabrics a câștigat o reputaţie excelentă și un segment de piaţă considerabil în industria globală de textile.

 

Gama largă de articole de ţesătură este formată din Colecţia Standard şi cartele cu materiale de sezon.

 

Vă stăm la dispoziţie cu orice informaţie/cerinţe privind cartelele/mostrele de ţesături, ori vă invităm să lăsaţi informaţiile necesare prin formularul de contact, în vederea prezentării cataloagelor.

 

 

Birou Impact Mode