Materiale pentru cămăşi

Materiale pentru camasi

Impact Mode

O parte substanţială şi foarte importantă din gama firmei o reprezintă colecţia vastă de materiale pentru cămăşi şi bluze din bumbac 100% şi amestec de polyester cu bumbac, bumbac/lycra.

Oferim o gamă largă de materiale pentru uniforme, diferitelor organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, cum ar fi armata, poliţia, poşta, vama, căile ferate şi linii aeriene.

 

Ţesăturile corespund ultimelor noutăţi în materie de materiale, în diferite execuţii, compoziţii. Modelele acoperă majoritatea nevoilor din modă, de la stilurile clasice până la cele cât mai casual/moderne, ţinute business, etc..

 

Colecţia oferită de Impact Mode este alcătuită din cartele de mostre grupate în două mari cataloage: Standard şi Specials.

 

Colecţia "Standard" cuprinde un catalog cu tesaturi compozitia 100%bumbac, strech si unul cu amestec polyester cu bumbac, cu diferite modele şi construcţii de ex.: dobby, oxford, chambray silky, fil a fil etc. O parte din ţesături 100% bumbac are tratament special pentru "non iron, easy care". Ţesăturile din gama "Standard" numim disponibilitatea din stoc în continuitate.

 

Colecţia "Specials" - adică de sezon, ex. Toamna/Iarna şi Primăvara/Vara - acoperă moda actuală în mod constant, realizând şi urmând modelele designerilor italieni şi francezi. Ţesăturile pentru un sezon sunt în limita de 2000 ml/model realizate şi care nu se mai refabrică.

 

Studiourile furnizorului nostru oferă posibilitatea clienţilor doritori de a proiecta împreună modele proprii pentru producţie.

 

Colecţia "Standard"
(pentru vizionarea cartelelor, click pe poză)

 

Catalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog StandardCatalog Standard

 

Colecţia "Specials"
(pentru vizionarea cartelelor, click pe poză)

 

Catalog SpecialsCatalog SpecialsCatalog SpecialsCatalog SpecialsCatalog SpecialsCatalog Specials